Opiskelija- ja mentoripalkinto

Sofy jakaa vuosittain palkinnon parhaasta yhdistyksen toimialaan kuuluvasta opinnäytetyöstä (maisteritutkielmasta tai pro gradu -tutkielmasta) edistääkseen oikeusfilosofian harrastusta Suomessa.

Oikeusfilosofia on tässä ymmärrettävä laajasti, yhdistyksen monitieteisen luonteen mukaisesti. Erinomainen oikeusfilosofinen opinnäyte voi syntyä yhtä hyvin filosofiassa, yleisessä oikeustieteessä kuin aineellisoikeudellisissa oppiaineissa. Myös muut pääaineet voivat tulla kyseeseen. Keskeistä on opinnäytteen aihe eikä opiskelijan suorittama tutkinto.

Etsimme parasta opinnäytetyötä opiskelijalta, joka valmistui tai valmistuu maisteriksi vuonna 2020. Opinnäyte voi olla varhaisemmaltakin ajalta koska määräävää on opiskelijan valmistumisvuosi.

Ehdotuksen palkinnonsaajaksi esittelee hallitukselle palkintolautakunta, johon tänä vuonna kuuluvat Hanna Lukkari ja Pauli Rautiainen.

Palkintolautakunta pyytää yhdistyksen jäseniä ilmoittamaan palkintoehdotuksia 1.2.2021 mennessä osoitteeseen info@sofy.fi

Lisätietoja löytyy täältä: http://www.sofy.fi/sofyn-opiskelijapalkinto/

Sofy jakaa seuraavassa vuosikokouksessaan myös uuden Vuoden mentori -palkinnon. Onko sinulla mielessäsi henkilö, joka ohjaa nuorempia kollegoitaan, kommentoi käsikirjoituksia, auttaa hakemusten tekemisessä, kirjoittaa suosituksia, jne., mutta jonka tärkeä työ muiden hyväksi jää usein huomaamatta? Ehdota sopivaa henkilöä Vuoden mentori -tunnustuspalkinnon saajaksi lyhyiden perustelujen kera  1.2.2021 mennessä osoitteeseen info@sofy.fi. Henkilön tulee edustaa oikeusfilosofiaa tai -teoriaa (väljästi ymmärrettynä.) Sofyn hallitus valitsee palkinnon saajan. Lisätietoja täältä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *