Sofyn kesäseminaari – Sofy summer seminar

In English below

Suomen oikeusfilosofinen yhdistys Sofy ry järjestää kesäseminaarin 17.-18.6.2021. Tapahtuma voidaan toivottavasti järjestää livetapahtumana Helsingissä, kuitenkin niin että myös etäosallistuminen tulee olemaan mahdollista. Koronatilanteen niin vaatiessa seminaari pidetään kokonaan etänä. Ilmoitamme tarkemman seminaaripaikan ja -linkin, sekä seminaarin ohjelman, toukokuun lopulla.

Seminaari on avoinna kaikille oikeusfilosofian tutkijoille. Mitään tiettyä teemaa ei ole, vaan tarkoitus on luoda katsaus meneillään olevaan suomalaiseen oikeusfilosofiseen tutkimukseen. Seminaari on oiva tilaisuus testata esimerkiksi tekeillä olevan väitöskirjan tai artikkelin keskeisiä väitteitä ja verkostoitua muiden oikeusfilosofien kanssa. Ja kuten aina Sofyn tapahtumissa, ”oikeusfilosofia” ymmärretään laajasti, niin että tilaisuuteen ovat tervetulleita myös muiden kuin oikeustieteiden tai filosofian tutkijat. Tarvittaessa yksi tai useampia sessioita voidaan pitää englanninkielisenä.

Seminaarin yhteydessä järjestetään myös kirjanjulkistamistilaisuus Markku Oksasen ja Daniel Corriganin toimittaman kirjan Rights of Nature: A Re-examination (Routledge 2021) tiimoilta. Tilaisuus on tarkoitus pitää suomeksi.

Jos haluat pitää alustuksen seminaarissa (n. 20 min. esitys + 10 min. keskustelua) tai osallistua ilman alustusta, ilmoittaudu tällä lomakkeella su 23.5.2021 mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/111533/lomake.html

The Finnish Association for Philosophy of Law (Sofy ry) will organize a summer seminar on June 17–18, 2021. The seminar will take place in Helsinki, but online participation will also be possible. If the Covid-19 pandemic will not yet allow a live meeting, the seminar will be organized fully online.

We welcome presentations also from non-Finnish speaking scholars who are doing legal theoretical/philosophical research in Finland. If you are interested in giving a presentation (20 minutes presentation plus 10 minutes discussion), or wish to participate without giving a presentation, please fill out this form by May 23: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/111533/lomake.html

The seminar is open to everyone and free of charge. The languages of the seminar will be Finnish and English. We will inform the participants about the practicalities by the end of May.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *