Sofy ry:n opiskelija-ja mentoripalkinnot 2023

Suomen oikeusfilosofinen yhdistys Sofy ry etsii parasta oikeusfilosofista opinnäytetyötä opiskelijalta, joka valmistui tai valmistuu maisteriksi vuonna 2023. Opinnäyte voi olla varhaisemmaltakin ajalta koska määräävää on opiskelijan valmistumisvuosi. Oikeusfilosofia on tässä ymmärrettävä laajasti, yhdistyksen monitieteisen luonteen mukaisesti. Keskeistä on opinnäytteen aihe eikä opiskelijan pääaine. Ehdotuksen palkinnonsaajaksi esittelee Sofyn hallitukselle palkintolautakunta, johon tänä vuonna kuuluvat Iiris Tuomela ja Harri Karpén.

Palkintolautakunta pyytää ilmoittamaan palkintoehdotuksia 1.2.2024 mennessä osoitteeseen info@sofy.fi. Ehdotukseen on hyvä liittää itse tutkielma (tai linkki siihen), tieto sen arvosanasta sekä arvostelulausunto, mikäli mahdollista.

Lisätietoja löytyy täältä:

Sofy jakaa seuraavassa vuosikokouksessaan myös Vuoden mentori 2023 -palkinnon. Onko sinulla mielessäsi henkilö, joka ohjaa nuorempia kollegoitaan, kommentoi käsikirjoituksia, auttaa hakemusten tekemisessä, kirjoittaa suosituksia, jne., mutta jonka tärkeä työ muiden hyväksi jää usein huomaamatta? Ehdota sopivaa henkilöä Vuoden mentori -tunnustuspalkinnon saajaksi lyhyiden perustelujen kera 1.2.2024 mennessä osoitteeseen info@sofy.fi. Henkilön tulee edustaa oikeusfilosofiaa tai -teoriaa (väljästi ymmärrettynä.) Sofyn hallitus valitsee palkinnon saajan. Lisätietoja täältä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *