Sofyn kesäseminaari – Summer Seminar in Legal Philosophy

In English below

Suomen oikeusfilosofinen yhdistys Sofy ry järjestää kesäseminaarin 13.-14.6.2024. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Tieteiden talolla.

Seminaari on avoinna kaikille oikeusfilosofiasta kiinnostuneille tutkijoille ja opiskelijoille. Mitään tiettyä teemaa ei ole, vaan tarkoitus on luoda katsaus meneillään olevaan suomalaiseen oikeusfilosofiseen tutkimukseen. Seminaari on oiva tilaisuus testata esimerkiksi tekeillä olevan väitöskirjan, artikkelin tai vaikkapa gradun keskeisiä väitteitä ja verkostoitua muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Ja kuten aina Sofyn tapahtumissa, ”oikeusfilosofia” ymmärretään laajasti. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös muiden kuin oikeustieteiden tai filosofian tutkijat ja opiskelijat. Tilaisuus on kaksikielinen, suomi/englanti.

Jos haluat pitää alustuksen seminaarissa (n. 20 min. esitys + 10 min. keskustelua) tai osallistua ilman alustusta, ilmoittaudu tällä lomakkeella pe 17.5.2024 mennessä.

The Finnish Association for Philosophy of Law (Sofy ry) will organize a summer seminar on June 13–14, 2024. The seminar will take place in Helsinki, at Tieteiden talo.

We welcome presentations from scholars and students who are doing theoretical/philosophical research in Finland. Legal philosophy/theory is here understood widely, and also scholars and students outside of law and philosophy are welcome.

If you are interested in giving a presentation (20 minutes presentation plus 10 minutes discussion), or wish to participate without giving a presentation, please fill out this form by May 17.

The seminar is open to everyone and free of charge. The languages of the seminar will be Finnish and English. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *